VacuBed® - Massage therapie & gericht afvallen zonder dieet of intensief sporten

Snel afvallen zonder intensief te hoeven sporten en zonder streng dieet; het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch zijn de bedenkers van het VacuBed® er zeker van, en vele gebruikers met hen. Volgens hen is het mogelijk om door een combinatie van lichte lichamelijke activiteit, een vacuüm-cubus of -zak en een uitgebalanceerd dieet precies dáár overtollige kilo’s kwijt te raken waar je dat wil. Maar hoe werkt dit systeem, zitten er ook nadelen aan en waar kun je zo’n VacuBed-systeem vinden?

het VacuBed® trainingsmethode die low-impact oefening combineert met vacuüm- en compressietechnologie om het natuurlijke systeem van het lichaam te helpen hardnekkig vet te verbranden en cellulitis in doelgebieden te verminderen.

Een persoon wordt in een het VacuBed® geplaatst, deze is gespannen door een frame en een stofzuiger zuigt het grootste deel van de lucht uit het bed. Het frame is een eenvoudige rechthoek van doorboorde pvc-buizen, verbonden door pvc-verbindingen, of driedimensionale frames (VacCube®) van verschillende grootte, met een vergelijkbare pvc-constructie.

Er zijn verschillende manieren waarop het VacuBed® kan worden gekocht om de ademhaling te vergemakkelijken. De meest voorkomende is een buis die van buiten het VacuBed® in de mond van de persoon loopt. Een tweede optie is een versterkt gat dat zo is geplaatst dat de mond uitsteekt. Een derde optie is een versterkte pakking waardoor men het hele hoofd forceert. Sommige VacuBeds® bevatten een verwante fetisj en gebruiken een gasmasker om de ademhaling te vergemakkelijken.

Het VacuBed® is zowel een bondage- als sensatieapparaat. De gebruiker kan niet aanzienlijk bewegen (hoewel een beetje wiebelen mogelijk is) en kan niet praten of zien, afhankelijk van het gebruikte ademgat. Het gevoel van het VacuBed® zelf, evenals elk ander spel (strelen, percussie, trillingen) kan voor sommige gebruikers aangenaam zijn en sommigen vinden ervaringen veel intenser dan wat zou worden ervaren zonder het VacuBed®.

Het VacuBed® moet met behulp van een andere persoon worden gebruikt, omdat de gebruiker het vacuüm zelf niet kan regelen en niet zonder hulp aan het VacuBed® kan ontsnappen.

Hoe het werkt: het VacuBed® bestaat uit een zak van 250 cm lang, met een korte zijde open. Via deze opening wordt het frame in de zak gestoken. Het frame is 50 cm korter dan de zak zelf. Hiermee kunt u de overtollige lengte van de zak oprollen en de opening afsluiten. Omdat er helemaal geen rits is, is de enige opening links de luchtuitlaat. Dus in de uitlaatpijp zit een eenrichtings automatische klep, waarmee u de lucht naar buiten kunt zuigen, maar deze laat de lucht niet teruglopen wanneer u de stofzuiger loskoppelt. Nu kunt u eindelijk genieten van het leeggelopen VacuBed® zonder dat vervelende geluid van de stofzuiger!

Standaarddikte is 0,4 mm, maat 200 cm × 100 cm. Geen probleem om het bed groter te maken. U kunt de kleur en dikte van bodem en bovenkant afzonderlijk kiezen. Wanneer u een dikke bodem en een dunnere bovenkant kiest, krijgt u een sterke binding en tegelijkertijd kopieert de bovenkant uw lichaam perfect.

Koop nu jouw VacuBed®

Het VacuBed® pakket 1

Een een complete kit, bestaande uit de volgende onderdelen:
– 1 pvc frame 200 cm x 100 cm (6 buizen, 3 hoek-stukken en 1 T-stuk)
– 1 latex zak, dubbel gelaagd met open bovenkant. Met een opening voor het ademhalen.
– 1 luchtpijpje
– 1 draagzak
– 1 vacuum valve
– 1 gebruiksaanwijzing
– 1 jaar garantie

v.a. € 395,00

Het VacuBed® pakket 2

Een een complete kit, bestaande uit de volgende onderdelen:
– 1 pvc frame 200 cm x 100 cm (6 buizen, 3 hoek-stukken en 1 T-stuk)
– 2 latex zakken, dubbel gelaagd met luchtdichte rits. Met een opening voor het ademhalen en opening op plek naar wens.
– 1 masker voor extra comfort
– 1 draagzak
– 1 vacuum valve
– 1 gebruiksaanwijzing
– 1 jaar garantie

v.a. € 695,00

De VacuCube®

Een een complete kit, bestaande uit de volgende onderdelen:
– 1 pvc frame 140 cm x 140 cm x 140 cm (12 buizen, 8 hoek-stukken en 1 T-stuk)
– 1 latex zak, dubbel gelaagd met luchtdichte rits. Met een opening voor het ademhalen.
– 1 masker voor extra comfort
– 1 sprayflacon glansmiddel
– 1 draagzak
– 1 vacuum valve
– 1 gebruiksaanwijzing
– 2 jaar garantie

v.a. € 1.095,00

Hoe werkt het VacuBed®

VacuBed® de ultieme ervaring van full body massage en gericht afvallen, ultieme rust.

Latex Vacbed Vacuumbed